Organisatie

De kracht van HSL Events is visie, als het gaat om het organiseren van een event op maat. Of het nu gaat om een kleine presentatie, een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of groot festival, dankzij de kennis, veelzijdigheid en het ruime netwerk aan leveranciers en artiesten is elk evenement naar wens in te vullen en te realiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies en ondersteuning bij de organisatie van uw evenement, neem gerust contact op. 

Facilitair

Naast de organisatie van evenementen kunt u HSL Events ook benaderen voor facilitaire aankleding van uw evenement. Denkt u hierbij aan de stroomvoorziening tot aan de geluidsinstallatie, van toiletwagen tot aan podiumwagen, van hamburgertent tot volledige snack/vis wagens. Dankzij het ruime netwerk kunt u bij HSL Events terrecht voor niet alleen complete evenementen maar ook onderdelen welke u nodig heeft voor het slagen van uw evenement. Voor meer informatie, advies en mogelijkheden, neemt u gerust contact op.

Artiesten

HSL Events heeft talloze (inter)nationale artiesten in haar bestand. Als boekingspartner van diverse grote boekingskantoren is het mogelijk om bijna elke bekende, maar ook nog onbekende artiesten te boeken. Natuurlijk ondersteund en adviseerd HSL Events ook bij de aankleding van dit muzikale pakket.

Naast ons netwerk als boekingspartner hebben wij ook diverse exclusieve artiesten in ons bestand welke onder het management van HSL Events vallen. De artiest management van HSL Events stopt niet bij het uitlenen van deze artiesten, maar verzorgt ook de recording en productie van nieuwe nummers en albums.