HSL Events, heeft een nauw samenwerkingsverband met STAND BY PRODUCTIONS. Dit zorgt ervoor dat wij uw evenement te allen tijden van de juiste artiest(en) kunnen voorzien.

 

Clicken op 1 van onderstaande categorieën opent  een .pdf file

 

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Hoewel wij onze bestanden dagelijks updaten kan het gebeuren dat een prijswijziging niet aan ons wordt doorgegeven.
Artiesten worden soms duurder, maar soms ook goedkoper.. Bij concrete belangstelling voor optreden van een een artiest, dj, etc. wordt de van toepassing zijnde gage opgevraagd; de op dat moment vastgestelde gage is bindend.
Aan in de prijslijsten genoemde gages kunnen geen rechten worden ontleend.


1)  Bekende zangers/zangeressen  (optredens van ca. 30 minuten)
2)  Dance/pop-acts      (de moderne Top 50 dance-acts; optredens van ca. 30 minuten)
3)  Bands pop   (eigen werk; optredens ca. 60-90 minuten)
4)  Bands Covers/Top 100  (de bekende coverbands; 3 a 4 sets/avondvullend; vermelde gages gelden voor de zaterdagen en feestdagen; weekdagen/feesttenten, etc. uitsluitend op aanvraag !)
5)  Bands allround/stemming (ook duo's, trio's)  (avondvullend)
6)  Soapsterren (meet & greet, famous bartendering, etc.; ca. 2 uur)
7)  Drive-in shows (avondvullend/ 4 uren)
8)  DJ's       (1,5 of 2  uur)
9)  Presentatoren    (4 uur)
10) Kids
11) Zangers/Zangeressen   (minder bekend, allround, vaak avondvullend)
12) Special acts


Let op:
BRUILOFTSGAGES van bands/orkesten zijn niet vermeld, en worden uitsluitend op aanvraag verstrekt. Laat u zich dus als bruidspaar-in-spe niet afschrikken door de veelal hogere uitkoopgages die op de prijslijsten staan vermeld. 
Voor particuliere feesten geldt een afwijkende regelgeving, waardoor gages soms (maar niet altjid!) aanzienlijk kunnen afwijken (in uw voordeel) !