HSL Events is een flexibel en compact professioneel verhuur en verkoop bedrijf dat zich richt op de particuliere en zakelijke markt. Voor ieder concept hebben wij een passende oplossing dat aan uw verwachtingen zal voldoen. Doordat wij een technisch advies op maat kunnen bieden, zal uw evenement ten alle tijden aan uw wensen voldoen. Op technisch gebied gaat niets ons te ver!

Al meer dan 18 jaar ervaring en voldoende kennis en vaardigheden om ook uw evenement tot een succes te maken. Gedrevenheid en passie is voor HSL Events de drijfveer voor het tot in de puntjes verzorgen van evenementen, maar ook theatershows, pop- en cultuurfestivals, bedrijfsfeesten, kleinkunst, dance events en bands. Niets is voor ons te gek!

Bij het voorbereiden en realiseren van uw evenement nemen wij de tijd om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en zult u ten alle tijden antwoord krijgen op al uw vragen.

HSL Events sinds januari 2013 een begrip op de evenementen markt.
Voor HSL Events staat de techniek van uw evenement op nummer één! Wij zullen de zorg dragen voor uw gehele evenement en zullen daarbij met onze kennis de perfecte combinatie in licht, geluid en beeld geheel naar uw wens behartigen. Ook de aankleding van uw evenement is bij ons in goede handen.

Door het werken met hoge markt standaarden en de beste service garanderen wij kwaliteit van het hoogste niveau. Naast show- en evenemententechniek hebben wij ruime kennis van installatietechniek en onderhoudswerk, van klein tot groot.

HSL Events bevindt zich in Alkmaar, maar voert werkzaamheden uit in heel Nederland.